کلینیک تخصصی سگ ؛ سگ ها نیز در معرض خطر چاقی و همچنین خطر بیماری های ارثی مخصوص نژادهای خاص هستند. برای رشد مناسب، توله ها باید با غذاهای حاوی کربوهیدرات، چربی، پروتئین و مواد معدنی تغذیه شوند. تعداد وعده های غذایی آن ها از 3 تا 4 بار در روز متغیر است.

m/کلینیک تخصصی سگ

برای ارائه خدمات دامپزشکی در کلینیک دامپزشکی ویستا با ما تماس بگیرید

از آنجایی که سگ ها همه چیز را می خورند، تغذیه آن ها می تواند شامل غذاهای مرطوب و خشک باشد. برای جلوگیری از مشکلات روده ای، معرفی غذاهای جدید همیشه باید در مقادیر کم انجام شود.

حیوانات برای تضمین رشد، سلامتی و البته مصونیت خود نیاز به غذای سالم، اما در عین حال متعادل دارند. غذا یک پارامتر ضروری برای بقای آن ها است. بنابراین، طیف گسترده ای از غذاها برای هر گونه سازگار شده است تا ایمنی و رشد خوب آن تضمین شود. اگر غذا دادن به برخی از موجودات زنده به تلاش زیادی نیاز ندارد، مستلزم انجام اقدامات احتیاطی خاصی است.

 

غذا برای سگ

تغذیه سالم سگ خود می تواند به سرعت تبدیل به سردرد شود. رژیم غذایی آن باید به نسبت هایی که توسط عوامل متعدد مرتبط با آن تعیین می شود، شامل پروتئین ها، لیپیدها و کربوهیدرات ها باشد.

پروتئین رشد عضلات و حفظ فعالیت بدنی خوب و همچنین پوششی براق را تضمین می کند. آن ها همچنین برای تولید و انتشار انرژی ضروری هستند. لیپیدها همچنین در حفظ و تقویت سیستم ایمنی دوست چهارپای شما نقش دارند. آن ها سگ ها را قوی و پر جنب و جوش نگه می دارند. در مورد کربوهیدرات ها، برای عملکرد مناسب بدن آن ضروری هستند. برخلاف تصور شما، تلاش برای غذا دادن به همراه وفادار خود مانند سگ به بهانه گوشتخوار بودن بی فایده است. در واقع، سگ شما اهلی شده است و دیگر در مرحله ابتدایی نیست، اشتباه است که آن را طوری تغذیه کنیم که تصور میشود. او سال ها است که هضم نشاسته (موجود در ماکارونی، برنج و غیره) را آموخته است و از آن زمان آن را به عنوان بخشی جدایی ناپذیر از رژیم غذایی خود ادغام کرده است.

همچنین به یاد داشته باشید که آنچه که حیوان خانگی شما باید مصرف کند توسط چندین عامل یا ویژگی خاص او و شرایط او تعیین می شود. بنابراین، غذای در نظر گرفته شده برای او باید با سن، نژاد، وضعیت او (استریل یا غیرعفونی شده)، فعالیت، وضعیت سلامتی و ترجیحات او (جنبه ای که نباید نادیده گرفته شود) سازگار باشد.

غذاهای مناسب برای انواع سگ ها در کلینیک ویستا وجود دارد: غذاهای خشک یا مرطوب، مکمل های غذایی و غیره. شما باید نیاز سگ خود را به خوبی بشناسید و آنچه را که نیاز دارد به آن بدهید. غذای سگ به طور کلی به دو دسته اصلی طبقه بندی می شود:m/کلینیک تخصصی سگ

  • غذای خانگی
  • غذای صنعتی

غذاهای خانگی مزیت استفاده از مواد تازه را دارند و اگر بتوانید هر روز غذاهای سالم و متعادلی تهیه کنید، می تواند بسیار جالب باشد.

غذاهای صنعتی با مزیت عدم نیاز به زمان آماده سازی محبوب تر هستند. که با دو سطح کیفیت وجود دارد:

  • استاندارد
  • درجه یک

 به دو شکل مختلف یافت میشوند:

  • مرطوب (پاته اغلب در قوطی)
  • خشک (کیبل)

 غذاهای استاندارد که بسیار چرب تر و کمتر قابل هضم هستند را می توان در همه پت شاپ ها یافت. از سوی دیگر، نمونه های ممتاز موجود در مدارهای تخصصی، نزد متخصصین با کیفیت بسیار خوب، کامل، متعادل و آسان هضم هستند.

دامپزشکان به کیفیت غذاهای ممتازی که توزیع می‌کنند کاملاً مطمئن هستند، در حالی که غذاهایی را که در خارج از مدارهای دامپزشکی توزیع می‌شوند مشکوک می‌دانند. لازم به ذکر است که پاته ها در بین دوستان سگ ما بسیار محبوب هستند، اما باعث افزایش ظاهر تارتار می شوند در حالی که کیبل به دلیل اصطکاک روی دندان ها در هنگام جویدن از آن جلوگیری می کند.

خوراکی ها (جویدن استخوان، چوب، بیسکویت، نوار، تنقلات طبیعی، کیک و غیره) نه تنها جوانه های چشایی آن ها را تحریک می کند، بلکه روشی خوشمزه برای پاداش دادن به آن ها نیز خواهد بود. ویتامین‌ ها و مواد مغذی موجود در مکمل ‌های غذایی از سلامت آن‌ها و یا در طول بیماری از آن ‌ها حمایت می ‌کنند.

 

مشخصات توله سگ

یک توله سگ نسبت به یک سگ بالغ به پروتئین و چربی بسیار بیشتری نیاز دارد. کلسیم و فسفر باید در مقادیر کافی وجود داشته باشد تا ساختار اسکلت آن را تقویت کند و از اختلالات رشد جلوگیری کند. داشتن یک دامپزشک متخصص خوب که حیوان شما را حمایت کند و توصیه های او را برای غذا دادن به حیوان خود رعایت کنید، ضروری است. اگر به آن غذای «ممتاز» بدهید، افزودن مکمل‌ های ویتامین یا نمک معدنی به رژیم غذایی آن بی‌ فایده و حتی خطرناک است.

از شیر گرفتن تا دو یا سه ماهگی چهار تا پنج وعده غذایی در روز به او بدهید.

بین سه تا شش ماهگی، به سه وعده غذایی در روز تغییر دهید.

بعد از شش ماه می توانید به دو وعده غذایی در روز تغییر دهید.

اگر او را بین شش تا هشت ماهگی عقیم کردید، باید رژیم غذایی توله عقیم شده را با توصیه پزشک تغییر دهید. این شامل مواد غذایی است که به طور خاص با تغییرات آن سازگار شده است، تا پایان رشد آن.

بیشتربدانید:واکسیناسیون گربه-واکسن سگ-درمان انگل سگ-واکسن گربه-درمان انگل گربه

 

سگ بال

انتقال از توله سگ به بالغ در سنین مختلف بسته به نژاد صورت می گیرد. از دامپزشک خود راهنمایی بخواهید. چیزی که باید به خاطر داشت این است که برای جلوگیری از اختلالات گوارشی باید به تدریج (به عنوان مثال بیش از یک هفته) انجام شود. در طول هفته به تدریج محتویات بشقاب او را جایگزین خواهید کرد تا به او زمان لازم برای عادت کردن به رژیم غذایی جدیدش بدهید. بسته به فعالیت و اندازه آن به انرژی بیشتر یا کمتری نسبت به دیگری نیاز خواهد داشت. روی بسته بندی کروکت ها نشانه هایی خواهید دید که به عنوان پایه ای برای تعیین غذای آن استفاده می شود که سپس می توانید با توجه به اشتها و اضافه وزن آن را تنظیم کنید. اگر تصمیم دارید او را عقیم کنید، باید به سراغ محصولات خاصی برای سگ های عقیم شده بروید.

 m/کلینیک تخصصی سگ

تغییرات برای سگ ارشد

به طور کلی از هشت سالگی (اما همیشه بسته به نژاد)، دوست چهارپای شما پیر است و شما هنوز باید وعده های غذایی او را تنظیم کنید، همیشه به دوره انتقال احترام بگذارید. اگر او بیمار است، به توصیه دامپزشک او باید از غذاهای «درمانی» استفاده کنید: آن ها می توانند تعداد معینی از بیماری ها را به تنهایی یا در ترکیب با داروهای دیگر درمان کنند. با این حال، کسانی که در محدوده "فیزیولوژیکی" هستند این کار را انجام می دهند. آن ها از نظر نمک (برای قلب) کمتر، حاوی پروتئین کمتر و آنتی اکسیدان بیشتری هستند. آن ها همچنین کالری کمتری دارند و با عناصری غنی شده اند که از غضروف او محافظت می کند.

ضمناً در مورد تغذیه دوست گوشتخوار خود باید در ساعات معینی (عموما بین ساعت 7 صبح تا 10 شب) انجام شود. برای او غذای گرم سرو نکنید. همچنین کاسه های او را به طور منظم تمیز کنید و همیشه او را با آب بگذارید.

 

اگر سگ شما دچار زخم شد موارد زیر را بکار بگیرید

زخم سگ را ضد عفونی کنید

ضد عفونی کننده هایی که در این مورد استفاده می شوند بیشتر حاوی کلرهگزیدین هستند. این ماده اغلب رقیق شده (از 0.02 تا 0.05٪) حتی پس از یک بار استفاده بسیار قدرتمند است. همچنین می توانید از پوویدون ید 1% استفاده کنید. با این حال، دومی کمتر از کلرهگزیدین مؤثر است، به ویژه در زخم های حاوی مواد آلی. در نهایت، می توانید از پراکسید هیدروژن 3 درصد استفاده کنید، به خصوص زمانی که قسمت آسیب دیده کثیف است. با توجه به تنوع محصولات ضدعفونی کننده موجود، ممکن است هنگام تهیه کیت اورژانسی خود از یک دامپزشک مشاوره بگیرید.

 

به طور مشخص، برای تمیز کردن زخم روی سگ خود باید:

موهای اطراف زخم را در صورت لزوم با استفاده از یک قیچی کوچک کوتاه کنید.

زخم را با آب تمیز بشویید تا هرگونه زباله یا مواد آلی از بین برود.

ضدعفونی کننده را از محل خود زخم شروع کنید تا به سمت خطوط پیشروی کنید.

استفاده از بانداژ می تواند برای محافظت از قسمت آسیب دیده مفید باشد. هیچ شانسی را قبول نکنید و سگ خود را مستقیماً نزد دامپزشک ببرید اگر:

او اجازه نمی دهد که به راحتی با او رفتار شود.

زخم بسیار گسترده و یا عمیق است.

با وجود مراقبت شما، زخم خوب نمی شود.

شما متوجه علائم قرمزی، التهاب یا درد در حیوان خود می شوید.

 بیشتربدانید:عقیم سازی خرگوش-کلینیک خرگوش-درمان انگل سگ

 

کرم زدایی در سگ ها

کرم زدایی توله سگ دو هفته پس از تولد توصیه می شود. سپس تا دو ماهگی او باید هر 15 روز یکبار این کار را انجام دهید. سپس تا 6 ماهگی ماهی یک بار کرم زدایی می شود. پس از شش ماه، لازم است پروتکل سگ بالغ را اعمال کنید. هنگام درمان توله ها، نباید فراموش کنید که برای جلوگیری از آلودگی بیشتر، مادر را نیز درمان کنید.

اگر یک توله کوچک دارید، می توانید کرم ضد کرم دو ماهه یا حتی ماهیانه را برای امنیت بیشتر انتخاب کنید. کرم زدایی ها به اشکال مختلفی وجود دارند. بنابراین توصیه می شود آنهایی که مصرف می شوند (قرص، خمیر، مایع) را صبح با معده خالی مصرف کنند. علاوه بر این، پیپت های کرم زدایی به ویژه برای عملکرد آن ها توصیه می شود. در واقع، آن ها علاوه بر آسان برای استفاده در برابر تعداد زیادی از انگل ها موثر هستند. به سادگی چند قطره از محصول را مستقیماً روی پوست سگ بریزید. از طریق جریان خون منتشر می شود.

بدانید که دامپزشک شما کرم زدای مناسب را با توجه به ویژگی های خاص حیوان شما تجویز می کند.

تماس با ما

آدرس :تهران- خیابان شریعتی- روبروی خیابان یخچال- نبش بن بست نراقی - ساختمان پزشکان مهر شماره 1436
تلفن : 02126412384
اورژانس:09212033965

   ins.jpg  telg.jpg

عضویت در خبرنامه

موقعیت ما بر روی نقشه

  

خطا: 0 Error writing file '/home/vistapet/public_html/cache/com_jchoptimize/jchoptimizetags-28/jchoptimizetags-10/jchoptimizetags-013fab1b3f14d6c989480141b6f9731d.tag'

0

Error writing file '/home/vistapet/public_html/cache/com_jchoptimize/jchoptimizetags-28/jchoptimizetags-10/jchoptimizetags-013fab1b3f14d6c989480141b6f9731d.tag'

صفحه اصلی